Selfcare retraite

Als deze Retraite op je pad komt is het misschien op een moment in je leven dat je voelt ik mag meer aandacht besteden aan SelfCare, aan verdiepen of uitbreiden. En, misschien heb je al veel gedaan of onderzocht, maar kan je dit nog niet leven. Ineens gebeurt er iets in je en weet je de SelfCare retraite is wat ik nu nodig heb en waar ik naar verlang.

Je ontmoet gelijkgestemde mensen, maakt plezier en ervaart de ideale combinatie van inhoud en ambiance. Ben jij toe aan een week dat helemaal om jou draait? Gun jezelf deze fantastische innerlijke reis!

Deze SelfCare retraite is voor iedereen die echt vanuit het hart wil leven, die bereid is om te gaan ontdekken en vooral wil vinden. Dé kans om je sterker te verbinden met je eigen kern en te ervaren dat je levenskracht en levensvreugde toeneemt, je creatieve energie weer stroomt en vanuit SelfCare ervaren wordt. Selfcare is meer dan voor jezelf zorgen het is jezelf geven wat er nodig is om er helemaal te kunnen zijn.

Ik reik jou, op een van de meest geweldige plekken van Ibiza, samen met mijn team de hand om jouw innerlijke wijsheid te ontdekken en de kracht & magie van het leven ten volste te ervaren.

Meld je direct aan!

25 augustus 2023 organiseer ik een 7-daagse retraite
in een prachtige luxe villa op Ibiza.


De retraite staat in het teken van heling, verbinding, zachtheid en innerlijke groei.Holistisch - Ontspannen - Opladen - Vegan

✔ Ontvang een week lang de ultime SelfCare op Ibiza
✔ Ervaar rust en diepe ontspanning
✔ Verwen jezelf met een vegan chef kok
✔ Kies voor ruimte, groei en ontwikkeling op holistische basis
 

SelfCare retraite


Mijn beroep is holistisch therapeut en Founder van de Regenboog Academy. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te mogen begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en spirituele groei. De woorden die mij beschrijven zijn: energiek, open, krachtig, vernieuwend, invoelend, vak freak en dynamisch met een ondernemende mindset. Ook ben ik moeder van inmiddels volwassen kinderen en een kleinzoon.

Op mijn 23e startte ik mijn eigen gezin vanuit het verlangen een rustig en stabiel gezin te creëren, iets wat ik (onbewust) zelf gemist had in mijn jeugd. Inmiddels weet ik vanuit systemisch werken dat je tekorten uit het verleden kunt omvormen tot kracht in het heden.

In de SelfCare retraite staat zorg voor jezelf centraal en hier besteden we ook familie systemisch aandacht aan, je ontvangt een journal en een SelfCare werkboek, wij zorgen ervoor dat, na deze retraite, je de transformatie echt kan gaan leven!

Data: 25 augustus t/m 31 augustus 2023

Selfcare retraite

Als deze Retraite op je pad komt is het misschien op een moment in je leven dat je voelt ik mag meer aandacht besteden aan SelfCare, aan verdiepen of uitbreiden. En, misschien heb je al veel gedaan of onderzocht, maar kan je dit nog niet leven. Ineens gebeurt er iets in je en weet je de SelfCare retraite is wat ik nu nodig heb en waar ik naar verlang.

Je ontmoet gelijkgestemde mensen, maakt plezier en ervaart de ideale combinatie van inhoud en ambiance. Ben jij toe aan een week dat helemaal om jou draait? Gun jezelf deze fantastische innerlijke reis!

Deze SelfCare retraite is voor iedereen die echt vanuit het hart wil leven, die bereid is om te gaan ontdekken en vooral wil vinden. Dé kans om je sterker te verbinden met je eigen kern en te ervaren dat je levenskracht en levensvreugde toeneemt, je creatieve energie weer stroomt en vanuit SelfCare ervaren wordt. Selfcare is meer dan voor jezelf zorgen het is jezelf geven wat er nodig is om er helemaal te kunnen zijn.

Ik reik jou, op een van de meest geweldige plekken van Ibiza, samen met mijn team de hand om jouw innerlijke wijsheid te ontdekken en de kracht & magie van het leven ten volste te ervaren.

Meld je direct aan!

Start Selfcare Retraite

25 augustus 2023 organiseer ik een 7-daagse retraite
in een prachtige luxe villa op Ibiza.


De retraite staat in het teken van heling, verbinding, zachtheid en innerlijke groei.Holistisch - Ontspannen - Opladen - Vegan

 
✔ Ontvang een week lang de ultime SelfCare op Ibiza
✔ Ervaar rust en diepe ontspanning
✔ Verwen jezelf met een vegan chef kok
✔ Kies voor ruimte, groei en ontwikkeling op holistische basis

SelfCare retraite


Mijn beroep is holistisch therapeut en Founder van de Regenboog Academy. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te mogen begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en spirituele groei. De woorden die mij beschrijven zijn: energiek, open, krachtig, vernieuwend, invoelend, vak freak en dynamisch met een ondernemende mindset. Ook ben ik moeder van inmiddels volwassen kinderen en een kleinzoon.

Op mijn 23e startte ik mijn eigen gezin vanuit het verlangen een rustig en stabiel gezin te creëren, iets wat ik (onbewust) zelf gemist had in mijn jeugd. Inmiddels weet ik vanuit systemisch werken dat je tekorten uit het verleden kunt omvormen tot kracht in het heden.

In de SelfCare retraite staat zorg voor jezelf centraal en hier besteden we ook familie systemisch aandacht aan, je ontvangt een journal en een SelfCare werkboek, wij zorgen ervoor dat, na deze retraite, je de transformatie echt kan gaan leven!

Data: 25 augustus t/m 31 augustus 2023

Wat anderen over de retraite vertellen

 • Sabine
  Het mooiste toevluchtsoord gerund door een fantastisch team onder leiding van Anne Marie die ervoor zorgen dat de bezoekers zich helemaal thuis voelen. Een prachtige hacienda met prachtige rustige tuinen - overal rust en kalmte. En als klap op de vuurpijl is het eten erg lekker! Bedankt voor een heerlijk verblijf.
  Sabine
 • Karen
  Wat kan ik zeggen. Echt geweldig. Zoveel mooie herinneringen. Een heerlijk rustig en spiritueel toevluchtsoord. Ik verlang ernaar terug te zijn .... Veel liefde voor jullie allemaal voor het delen van deze ervaring met mij ......... Wat we ooit hebben genoten, kunnen we nooit verliezen. Alles waar we intens van houden, wordt een deel van ons.
  Karen
 • Natalie
  Een perfecte balans en fijn programma en relaxen. Het huis heeft een geweldige energie en als je erover nadenkt om hier op retraite te gaan, is dit een ideale plek. De dagelijkse yoga was zo fijn en het mantra zingen was voor mij een meer dan een fantastische ervaring, het raakte mij diep. Dankjewel Anne Marie, je hebt er echt iets moois van gemaakt!
  Natalie
 • Lenneke
  Wat heb ik een heerlijke week ervaren, met elkaar verhalen gedeeld en angsten overwonnen en losgelaten. Ieder in zijn eigen proces maar ook in verbinding. Dankbaar ❤️
  Lenneke

Selfcare retraite

Als deze Retraite op je pad komt is het misschien op een moment in je leven dat je voelt ik mag meer aandacht besteden aan SelfCare, aan verdiepen of uitbreiden. En, misschien heb je al veel gedaan of onderzocht, maar kan je dit nog niet leven. Ineens gebeurt er iets in je en weet je de SelfCare retraite is wat ik nu nodig heb en waar ik naar verlang.

Je ontmoet gelijkgestemde mensen, maakt plezier en ervaart de ideale combinatie van inhoud en ambiance. Ben jij toe aan een week dat helemaal om jou draait? Gun jezelf deze fantastische innerlijke reis!

Deze SelfCare retraite is voor iedereen die echt vanuit het hart wil leven, die bereid is om te gaan ontdekken en vooral wil vinden. Dé kans om je sterker te verbinden met je eigen kern en te ervaren dat je levenskracht en levensvreugde toeneemt, je creatieve energie weer stroomt en vanuit SelfCare ervaren wordt. Selfcare is meer dan voor jezelf zorgen het is jezelf geven wat er nodig is om er helemaal te kunnen zijn.

Ik reik jou, op een van de meest geweldige plekken van Ibiza, samen met mijn team de hand om jouw innerlijke wijsheid te ontdekken en de kracht & magie van het leven ten volste te ervaren.

Start Selfcare Retraite

25 augustus 2023 organiseer ik een 7-daagse retraite
in een prachtige luxe villa op Ibiza.


De retraite staat in het teken van heling, verbinding, zachtheid en innerlijke groei.Een prachtige locatie

Een plek met magische vibes

Voor de SelfCare retraite verblijf jij in een luxe villa op een prachtige plek op Ibiza. Een plek met een rustige, bijna magische verstilde energie, een heerlijke tuin en zwembad waar jij je helemaal kunt onderdompelen in de magische vibes.

De SelfCare retraite stelt je in staat om een punt te bereiken, waarop je leven lichter wordt.

In deze retraite ervaar je hoe belangrijk het is om vanuit verbinding goed voor jezelf te zorgen.


Een rijk programma

Heling, verbinding & transformatie

SelfCare is liefdevol voor jezelf zorgen, op mentaal, energie, emotioneel en fysiek vlak en daar actie in ondernemen.

In de retraite staat de zorg voor jezelf centraal en alle workshops zijn hierop afgestemd we bieden een unieke holistische mix van o.a.: meditatie, yoga, wandeling, chakra balanceren en healing met kristallen.

Een dagelijkse dosis SelfCare draagt bij aan een gezond en gelukkig leven!

10 redenen om deze retraite te boeken


Volledig verzorgd

Laat je verwennen

Genieten van een rustige vakantie in een prachtige omgeving waar er naast ontspannen en relaxen ook alle ruimte is voor persoonlijke en spirituele groei en verdieping.

Met persoonlijke begeleiding word je gedurende de retraite uitgenodigd tot dieper in contact te komen met jezelf.

Op een waanzinnige locatie in Ibiza waar jij intens gaat genieten, onthaasten, aandacht aan jezelf kunt geven en je even helemaal terug kan trekken.


Holistisch - Ontspannen - Opladen - Vegan

✔ Ontvang een week lang de ultime SelfCare op Ibiza
✔ Ervaar rust en diepe ontspanning
✔ Verwen jezelf met een vegan chef kok
✔ Kies voor ruimte, groei en ontwikkeling op holistische basis

SelfCare retraite


Mijn beroep is holistisch therapeut en Founder van de Regenboog Academy. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te mogen begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en spirituele groei. De woorden die mij beschrijven zijn: energiek, open, krachtig, vernieuwend, invoelend, vak freak en dynamisch met een ondernemende mindset. Ook ben ik moeder van inmiddels volwassen kinderen en een kleinzoon.

Op mijn 23e startte ik mijn eigen gezin vanuit het verlangen een rustig en stabiel gezin te creëren, iets wat ik (onbewust) zelf gemist had in mijn jeugd. Inmiddels weet ik vanuit systemisch werken dat je tekorten uit het verleden kunt omvormen tot kracht in het heden.

In de SelfCare retraite staat zorg voor jezelf centraal en hier besteden we ook familie systemisch aandacht aan, je ontvangt een journal en een SelfCare werkboek, wij zorgen ervoor dat, na deze retraite, je de transformatie echt kan gaan leven!

Data: 25 augustus t/m 31 augustus 2023

Wat anderen over de retraite vertellen

 • Sabine
  Het mooiste toevluchtsoord gerund door een fantastisch team onder leiding van Anne Marie die ervoor zorgen dat de bezoekers zich helemaal thuis voelen. Een prachtige hacienda met prachtige rustige tuinen - overal rust en kalmte. En als klap op de vuurpijl is het eten erg lekker! Bedankt voor een heerlijk verblijf.
  Sabine
 • Karen
  Wat kan ik zeggen. Echt geweldig. Zoveel mooie herinneringen. Een heerlijk rustig en spiritueel toevluchtsoord. Ik verlang ernaar terug te zijn .... Veel liefde voor jullie allemaal voor het delen van deze ervaring met mij ......... Wat we ooit hebben genoten, kunnen we nooit verliezen. Alles waar we intens van houden, wordt een deel van ons.
  Karen
 • Natalie
  Een perfecte balans en fijn programma en relaxen. Het huis heeft een geweldige energie en als je erover nadenkt om hier op retraite te gaan, is dit een ideale plek. De dagelijkse yoga was zo fijn en het mantra zingen was voor mij een meer dan een fantastische ervaring, het raakte mij diep. Dankjewel Anne Marie, je hebt er echt iets moois van gemaakt!
  Natalie
 • Lenneke
  Wat heb ik een heerlijke week ervaren, met elkaar verhalen gedeeld en angsten overwonnen en losgelaten. Ieder in zijn eigen proces maar ook in verbinding. Dankbaar ❤️
  Lenneke